Workshop pentru Preparatori Fizici

            Federația Română de Fotbal organizează pe 24 iunie 2017 un work-shop de pregătire fizică cu traineri specialiști din Germania. Evenimentul este un prilej de formare pentru preparatorii fizici, personal trainers și fitness coaches.

Acest eveniment este un prim contact cu comunitatea preparatorilor fizici din România, urmând ca, ulterior, cei ce doresc să se alăture fotbalului să fie cooptați în programe de pregătire specifică acestui joc inițiate de Școala Federală de Antrenori din cadrul Federație Române de Fotbal.
            Work-shop-ul se va derula sub denumirea de ”Performanța fizică în sport”, fiind realizat împreună cu compania Perform Better, numărul 1 în lume în ceea ce privește echipamentul și aparatura necesare antrenamentului funcțional.

          Sesiunile teoretice și demonstrative vor fi susținute de doi specialiști de la Perform Better, Lutz Herdener și Eberhard Schloemmer și de către șeful Departamentului de pregătire fizică al FRF, Christos Papadopoulos.

 În deschidere, cursanții îl vor asculta pe selecționerul Naționalei României de fotbal, Christoph Daum, care le va vorbi despre importanța pregătirii fizice specializate pentru atingerea marii performanțe.
              Evenimentul are loc la sediul FRF și va începe la ora 08.30.

  Înscrierile se pot face la adresa perform.better@frf.ro până la data de 20 iunie 2017.

  Taxa cursului este de 30 euro / Intrarea liberă pentru studenți.

 De asemenea, acest work-shop este adresat și antrenorilor de fotbal posesori ai licențelor UEFA B, UEFA A și UEFA PRO care doresc să se perfecționeze și să-și imbunătățească viziunea în ceea ce privește performanța fizică în sport.

 

 

Informari

CURS DE OBȚINERE A LICENȚEI UEFA A - SESIUNEA DE TOAMNĂ

 CURS DE OBȚINERE A LICENȚEI UEFA A - SESIUNEA DE TOAMNĂ

» detalii

Workshop pentru Preparatori Fizici

            Federația Română de Fotbal organizează pe 24 iunie 2017 un work-shop de pregătire fizică cu traineri specialiști din Germania.

» detalii

FINALIZARE CURS ECHIVALARE LICENȚA UEFA B 2017

Perioada de finalizare a cursului de ECHIVALARE licență UEFA B este următoarea:

» detalii

Modul 3 licența UEFA PRO

 În perioada 19 - 21 iunie 2017 modulul 3 al licenței UEFA PRO se va desfășura la Timișoara, unde sunt invitați de marcă Massimo Lucchesi - colaborator al Asociației Antrenorilor de Fotbal din Italia de peste 15 ani - unul dintre cei mai buni teoreticieni din lume ,cel care a studiat metodele de antrenament ale lui Guardiola, Ancelotti, Luis Enrique, Koeman, Conte, Prandelli etc.

» detalii

ȘCOALA FEDERALĂ DE ANTRENORI - INFORMARE REFERITAORE LA ÎNCEPEREA ANULUI COMPETIȚIONAL 2018 - 2019

            Vă comunicăm că în ședința Comitetului Executiv al FRF din data de 05 iunie 2017, au fost aprobate următoarele modificări referitoare la completarea art.59 din ROAF, articol ce vizează angajarea antr

» detalii

UN NOU SEMINAR EVENIMENT LA TIMIȘOARA

UN NOU SEMINAR EVENIMENT LA TIMIȘOARA:

Obiectivul cursului este acela de a furniza participanților instrumentele organizării pe terenul de joc a unui parcurs didactic stimulant și eficace atât referitor la dezvoltarea abilităților individuale cât și în ceea ce privește organizarea jocului colectiv.

Toate aceste aspecte vor fi expuse în sesiuni teoretice în sală urmate de demonstrarea practică pe terenul de joc.

» detalii

REZULTATE FINALE ADMITERE CURS LICENȚA UEFA A 2017

REZULTATE FINALE ADMITERE CURS LICENȚA UEFA A 2017:

» detalii

CURS PERFECTIONARE 2017

Așa cum v-am anunțat anterior, Cursurile de perfecționare adresate antrenorilor posesori ai licențelor UEFA A și UEFA B aflate în perioada de valabilitate, se vor desfășura pe parcursul anului 2017, pe întreg teritoriul țării după următorul program:

 

» detalii